Contact

Haarlem, Nederland
hello [@] karenlennings.com

Foto: Aline Bouma

Hi! Ik ben Karen, een Grafisch ontwerper en illustrator

Ik teken en creëer al mijn hele leven. Mijn moeder had (en heeft nog steeds) een kamer vol papier, karton, potloden, verf en alles wat je maar kunt bedenken om dingen te maken. Ik mocht altijd in haar kamer zoeken naar dingen die ik kon gebruiken. Uiteindelijk ben ik naar het Grafisch Lyceum gegaan. Ik vond het geweldig. Tekenen was ineens mijn huiswerk!

Na mijn afstuderen heb ik bij twee verschillende ontwerpstudio's gewerkt. In 2009 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. In het begin werkte ik alleen 's avonds en in het weekend voor mijn klanten. In 2013 nam ik afscheid van mijn baas en werd fulltime freelancer.

Dat was hetzelfde jaar dat ik de liefde van mijn leven ontmoette, Nienke. Sindsdien is er veel gebeurd. We hebben een huis gekocht, we hebben twee pluizige katten vriendjes gekregen (Doris & Nellie), Nienke is bevallen van onze zoon Nan en we zijn getrouwd.

Nienke en ik zijn ook samen een bedrijf begonnen: The Happiness Troupe. We maken producten voor de LGBTQ-gemeenschap. Er ontbraken dingen om onze mijlpalen te vieren, dus besloten we het zelf te gaan maken.

MET DEZE FIJNE OPDRACHTGEVERS MOCHT IK AL WERKEN

Nederlandse Brandwonden Stichting // COC Kennemerland // Delta Lloyd // Morgens // GGD Zaanstreek - Waterland // Gemeente Medemblik // International Orange // Momice // Grolsch // Vodafone // Eurofiber // Service Now // P3 Purmerend // Passenger Terminal Amsterdam // Morgens // Maastricht UMC+ // Rabobank // OPEN // Centrale Bank van Suriname // Steuer Nederland b.v.