Contact

Haarlem, Nederland
hello [@] karenlennings.com

Hi! Ik ben Karen, een ervaren en veelzijdig Grafisch ontwerper & Illustrator

Ik help bedrijven met het makkelijker, sneller en leuker overbrengen van (complexe) informatie. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een infographic of door middel van een animatie.

In de afgelopen 20 jaar heb ik hele mooie projecten voor diverse opdrachtgevers mogen doen en heb daarmee een brede set vaardigheden opgebouwd; van huisstijlen, magazines en rapportages tot complete tools, waarbij mijn ervaring op het gebied van Front End Development en User Experience goed van pas komt.

Heb je een idee voor een project, maar nog geen duidelijke visie voor ogen, dan kan ik ongetwijfeld wat voor je betekenen. Ook als je een schets of ontwerp in detail wil uitwerken, help ik je met veel plezier verder.

MET DEZE FIJNE OPDRACHTGEVERS MOCHT IK AL WERKEN

Nederlandse Brandwonden Stichting // COC Kennemerland // Delta Lloyd // Morgens // InEen // Amsterdamse Huisartsenalliantie (AHa) // GGD Zaanstreek - Waterland // Gemeente Medemblik // International Orange // Momice // Grolsch // Vodafone // Stichting Legio // Service Now // P3 Purmerend // Passenger Terminal Amsterdam // Maastricht UMC+ // Rabobank // OPEN Eerstelijn // Lex Digitalis // Centrale Bank van Suriname // Steuer Nederland b.v. // Gupta Strategists // Omen uitvaartzorg